Chokolademuffins med karamel og havsalt.

Chokolade og karamel er ligesom bare altid en god idé, ik’?

Hvis du er hjemsendt i de her dage, ligesom mig og en hel masse andre mennesker, så er der masser af tid til at bage en masse lækkerier. Må dog advare om, hvor syndige de her er.. det er CoronaCarbs og det er ikke for skinnybitcjes 😅 ( du blir’ i hvert fald ikke ved at være det, hvis du spiser dem allesammen og det er svært ikke at lade være).

Faktisk er denne her muffin med karamelfyld ret så let at lave. Det eneste, der tager lidt tid er at koge dulce de lece. For ellers er det bare en ganske almindelig chokolademuffin, der får selskab af snasket karamel og chokoladefrosting.

Du skal bruge (18 stk. )

Muffins:

– 100 g smør.
– 250 g sukker.
– 2 store æg eller 3 mindre.
– 1,5 dl mælk.
– 2,5 dl kærnemælk.
– 300 g hvedemel.
– 80 g kakaopulver.
– 2 tsk bagepulver.
– 1/2 tsk natron.
– .1/2 tsk salt.
– 150 g mørk chokolade.

Frosting:

– 6 dl. flormelis.

– 2 dl. kakao.

– 100 g. blødt smør.

– 2. tsk. vanillesukker.

– ca. 1 dl. lun mælk.

Karamelfyld:

1 dåse kogt kondenseret mælk.

– 1 tsk. flagesalt.

Derudover skal du bruge en æbleudstikker (eller andet til at lave hul i dine muffins), sprøjteposer og en god tyl.

Sådan  gør du:

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.