Djævleæg med estragon og kryddersalt

Deviled eggs. Så er der frokost!

Selvom djævleæg hører sig til påsken, fik jeg alligevel lyst til at lave dem her i varmen. De egner sig godt på både frokostbordet eller til aftensmad med rejer, avocado eller laks  og et godt stykke brød eller som en lille ægge- snack, hvis det er noget, du gør dig i.

Æggene er super nemme at lave og du kan i princippet, bruge alle slags krydderurter. Purløg egner sig også godt i æggene.

Du skal bruge (8 stk.):

– 4 æg.

– 1 tsk. dijonsennep.

– 2 tsk. frisk, finthakket estragon/ 1 tsk. tørret.

– 1 tsk. æblecidereddike

– 2 tsk. mayonnaise.

– 1 tsk. kryddersalt.

–  et nip tørrede chiliflager eller cayennepeber, salt og peber.

Sådan gør du:

Kog dine æg i 10 minutter og køl dem helt af. Pil æggene og del dem i halve. Prik alle blommerne ud af æggene og læg dem i en skål. Mos dem sammen med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.

Fyld æggeblommerne i en sprøjtepose og sprøjt massen ud i æggehviderne.  Drys med ekstra kryddersalt og chiliflager.

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.