Syltede rødløg

Syltede rødløgSyltede rødløg smager fantastisk. Og så er de ganske simple at lave og er et herligt pift på din hotdog og i din burger, såvel som i din salat. Du kan også bruge dem i de her lækre pitabrød , sammen med en hakkebøf, grønt og denne lækre estragon-dip. Jeg har valgt at tilsætte stjerneanis til min lage, men tilføj det, du kan lide. Tranebær eller et par laurbærblade gør sig også godt med rødløg.

 

Du skal bruge

3 rødløg

1 dl. sukker

1 1/2 dl. eddike

1 1/2 dl. vand

8 -10 sorte peberkorn

1 -2 hele stjerneanis

Sådan gør du

Start med at pille rødløgene og snit dem i fine ringe. Jeg snitter dem på mit mandolinjern, men det er fordi, jeg synes resultatet bliver smukkere at se på. Du kan også skære dem i tynde både – det er lækkert , hvis du skal bruge dem i en salat. Find et passende glas (med låg), rengjort og skyllet i atamon og fyld dine rødløg over i.

Giv de resterende ingredienser et opkog* og hæld din syltelage over rødløg i glas. Sæt låg på og stil på køl i et døgn. Løgene kan snildt holde sig 2-3 måneder på køl.

* har du ikke tid til at vente , kan du fremskynde processen ved at koge dine rødløg et par minutter i lagen, før den hældes på glas.

You may also like

2 kommentarer

  1. Pingback: Syltede rødbeder
  2. Pingback: Syltede hvidløg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.