Her forleden lavede jeg spaghetti cabonara og havde derfor en del ekstra æggehvider tilovers, som skulle bruges til noget fornuftigt. Det blev til disse lækre kokosmakroner dyppet i chokolade. De er nemme at lave og de fleste kokos-elskere, vil med garanti kunne lide de her.
Du skal bruge (12-15 store stk.).
– 300 g. kokosmel.
– 5 æggehvider.
– 60 g. smør.
– 3 dl. sukker.
– lidt vaniljesukker.
– 200 g. god mørk chokolade.
Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en gryde og smelt det godt sammen.
Lad blandingen afkøle let og form herefter dine kokostoppe og sæt på dem på en bageplade. Det er lettest hvis du skyller hænderne i koldt vand først.
Bag herefter dine toppe i alm. ovn v. 200 grader °C i ca. 15 minutter. De skal være let gyldne.
Når kokostoppene af afkølet dyppes bunden i smeltet chokolade.