Kokosmakroner

Lækre og saftige kokosmakroner dyppet i chokolade.

Her forleden lavede jeg spaghetti cabonara og havde derfor en del ekstra æggehvider tilovers, som skulle bruges til noget fornuftigt. Det blev til disse lækre kokosmakroner dyppet i chokolade. De er nemme at lave og de fleste kokos-elskere, vil med garanti kunne lide de her.

Du skal bruge (12-15 store stk.).

– 300 g. kokosmel.

– 5 æggehvider.

– 60 g. smør.

– 3 dl. sukker.

– lidt vaniljesukker.

– 200 g. god mørk chokolade.

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en gryde og smelt det godt sammen.

Lad blandingen afkøle let og form herefter dine kokostoppe og sæt på dem på en bageplade. Det er lettest hvis du skyller hænderne i koldt vand først.

Bag herefter dine toppe i alm. ovn v. 200 grader °C i ca. 15 minutter. De skal være let gyldne.

Når kokostoppene af afkølet dyppes bunden i smeltet chokolade.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.