Bananmuffins 🍌

Små lækre bananmuffins

De her små bananmuffins, blev til af det kendte fænomen “ooooooh, total overmodne bananer i min frugtskål”. Overmodne bananer, kan bruges til mange ting. F.eks. smoothies eller bananpandekager. Men min favorit er banankage, som nu er blevet til muffins. De er nemlig lækre og hurtige at bage. Og så er det bare altid lækkert med lidt hjemmebag. Jeg har lavet glasur/frosting af kakaopulver, flormelis, lidt smør og nøddesirup, men top dem med det, du kan lide.

Du skal bruge ( gav 14 stk., små)
2 æg
130 g. sukker
1/2 stang vanilje/vaniljesukker.
200 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g. smør, smeltet.
2 dl. mælk
2 modne bananer

Sådan gør du:

Mos bananer i en skål med mælk og bland med det letafkølede smeltede smør.
Sukker, vaniljekorn og æg piskes luftigt (til sukkeret ikke længere knaser). Vend forsigtigt med bananmosen. Si mel og bagepulver og vend det i ægge/bananmassen.
Fyld i forme og bag ved 200 grader. Jeg gav mine cirka 25 minutter. Afkøl på rist, før du smører glasur på.

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.