Små snegle af butterdej
Mangler du en nem lille snack til tapas eller til lignende, så er de her snegle et hit. Du kan bruge det fyld, du ønsker. Jeg har f.eks. før brugt pesto og serveret dem som tidlig snack til nytår. Her er der to forskellige slags, nemlig en med oliven og en med jalapeños og rød cheddar.
Du skal bruge
4 plader butterdej eller en portion weinerdej.
10-12 sorte oliven uden sten (f.eks. Kalamata)
2 spsk. olivenolie
10-12 syltede jalapeños
20 g. rød cheddar
1 æg til pensling
Friskkværnet peber og et nip salt
Sådan gør du
Dræn dine oliven og jalapeños for vand. I to skåle hælder du 1 spsk. olie i hver. Hak dine oliven fint. Hak ligeledes dine jalapeños og din cheddar fint. Put oliven i den ene skål og cheddar og jalapeños i den anden. Giv hver skål en nip salt og et skud peber.
Fordel fyldet på dine butterdejspader, pensel kanterne med æg og rul dem sammen. Skær dem i cirka 1 cm. tykkelse og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vær forsigtig -de går let i stykker 🙂 Inden de bages, pensles de med æg på toppen. Bag i cirka 15 minutter v. 200 ° C.
1 kommentar